Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.      Další informace

Placeholder

Na místo vítěze ze Žiaru vystoupí MAYOR DRUMMER

 

 2023-05-31    

Vítězný autor  ze ŽIARSKÉHO ZOBU  na INTERPORTU  nepřijede, protože se „nevejde“ do věkové kategorie, pro kterou je soutěž vypsána. Některé soutěže, ze kterých se do autorské soutěže JUNIOR SONG  postupuje, totiž nejsou věkově omezeny. ŽIARSKÝ ZOB proběhl teprve  27. května a tak  museli  naši dramaturgové hledat  v posledních dnech jiné řešení.
Na místo druhého slovenského reprezentanta vystoupí mimo soutěž nadějný ústecký bubeník  MAYOR DRUMMER, který byl v původním programu  INTERPORTY v roce 2021.  S ohledem na vážný úraz nohy však tehdy nakonec vystoupit nemohl.
Dnes však už je  DRUMMER v plné kondici  a všichni se na jeho vystoupení těšíme.
 

PARTNEŘI SOUTĚŽE

 

 

 

 

 
INTERPORTA, do roku 2017 Mezinárodní festival PORTA v Ústí nad Labem, je především mezinárodní soutěží hudebních skupin i jednotlivců v oblasti folk, country i současných trampských písní. Navazuje na padesátiletou tradici proslulého festivalu PORTA, který vznikl v roce 1967 právě v Ústí nad Labem.
Jediným pořadatelem této mezinárodní soutěže je nově založený zapsaný spolek INTERPORTA. Jeho členy jsou jak dlouholetí pořadatelé Mezinárodního festivalu PORTA, tak noví příchozí z řad ústeckých muzikantů.

 

Kontakt

INTERPORTA z. s.

Višňová 2834/ 1, Severní Terasa
400 11 Ústí nad Labem

IČO : 06575277
e-mail: interporta@seznam.cz
http://www.interporta.cz
 

Facebook   twiter