Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.      Další informace

Placeholder

V pátek přijede NEREZ & LUCIA

 

 2020-03-11    

Šťastné spojení zakládajících členů legendárních Nerez Víta Sázavského a Zdeňka Vřešťála se zpěvačkou Lucií Šoralovou Koncert skupiny je sestaven z novinek (album Zlom) a z největších hitů původní skupiny Nerez, jako jsou například písně Tisíc dnů mezi námi, Kočky, Já s tebou žít nebudu, Do posledního dechu. Repertoár je stylově rozkročený napříč celou Evropou a na INTERPORTU sedí jako……. máloco. Můžeme se těšit na čardáš, folkovou baladu, reggae, šanson i akustickou pop music, mimořádné pěvecké výkony hlavních protagonistů, rafinované sbory a virtuózní sóla dalších členů skupiny. Texty písní v češtině, slovenštině, hebrejštině, srbochorvatštině či romštině potvrzují nadnárodní ambice kapely. A to my na INTETPORTĚ chceme!

PARTNEŘI SOUTĚŽE

 

 

 

 

 
INTERPORTA, do roku 2017 Mezinárodní festival PORTA v Ústí nad Labem, je především mezinárodní soutěží hudebních skupin i jednotlivců v oblasti folk, country i současných trampských písní. Navazuje na padesátiletou tradici proslulého festivalu PORTA, který vznikl v roce 1967 právě v Ústí nad Labem.
Jediným pořadatelem této mezinárodní soutěže je nově založený zapsaný spolek INTERPORTA. Jeho členy jsou jak dlouholetí pořadatelé Mezinárodního festivalu PORTA, tak noví příchozí z řad ústeckých muzikantů.

 

Kontakt

INTERPORTA z. s.

Višňová 2834/ 1, Severní Terasa
400 11 Ústí nad Labem

IČO : 06575277
e-mail: interporta@seznam.cz
http://www.interporta.cz
 

Facebook   twiter